UPDATE CORONA NIEUWS – Richtlijnen vanaf 11 mei

Beste leden, ouders/verzorgers en vrienden van TV UOW,

In de hoop dat het met iedereen nog altijd goed gaat, iedereen gezond is en nog gezonder wil worden door te sporten bij dezen weer een update naar aanleiding van de persconferentie en aangekondigde versoepelingen.

Allereerst wil ik iedereen bedanken! Leden en trainers voor het geduld, de solidariteit tot nu toe en de discipline bij het opstarten van het (jeugd)tennis de afgelopen periode. Maar ook de Gemeente Landgraaf en de Tennisbond, al mag dat af en toe wat sneller maar ik snap dat wij niet de enige zijn,  MAAR IK WIL OOK GEZEGD HEBBENDE: WE ZIJN ER NOG LANG NIET, vandaar dat we jullie nu informeren hoe we te werk gaan van 11 mei t/m 1 juni!!
Het vergt van iedereen enige aanpassing, van leden die vrij willen spelen EN die welke tennisles volgen, want de “capaciteit” is minder met in achtneming van de protocollen. En voor alles en iedereen geldt, als je op ons Tennispark bent: Gebruik je gezond verstand en houdt je aan de richtlijnen zodat wij er in ieder geval voor zorgen dat we een bijdrage leveren aan snel weer een normale(re) wereld!!

Onderstaande informatie per leeftijdsgroep, conform de aangegeven Richtlijnen van de Overheid en de KNLTB Tennisbond (LET OP DE AANPASSINGEN EN DETAILS):

We gaan het Tennispark opdelen in twee delen:

De Smashcourt banen vinden de trainingen plaats, gebruik de kleine POORT RECHTS VAN DE CONTAINERS als IN- en UITGANG. Fietsen/Scooters bij de container zetten, op het park.
De Gravel banen zijn voor vrij spelen, “normale” POORT (Hoofdingang) als IN- en UITGANG, fietsen links op grote terras stallen.

JEUGD T/M 12 JAAR
TRAINEN → zonder restricties
VRIJ SPELEN → ALLEEN als de TRAINER (toezicht!) aanwezig is (dagelijks vanaf 16 uur – Woensdag vanaf 12 uur – Weekend van 09:00 tot 17:00 uur)

JEUGD 13 T/M 18 JAAR
TRAINEN → 1,5 meter afstand houden – Maximaal 4 spelers per baan – Aangepaste trainingsvormen om afstand te waarborgen (de trainer zal jullie informeren!)
VRIJ SPELEN → 1,5 meter afstand houden – 2 spelers per baan (alleen enkelspel dus!!) - ALLEEN als de TRAINER (toezicht!) aanwezig is (dagelijks vanaf 16 uur – Woensdag vanaf 12 uur – Weekend van 09:00 tot 17:00 uur)

VOLWASSENEN
TRAINEN → 1,5 meter afstand houden - Maximaal 4 spelers per baan – Aangepaste trainingsvormen om afstand te waarborgen (de trainer zal jullie informeren!)
VRIJ SPELEN → 1,5 meter afstand houden – 2 spelers per baan (alleen enkelspel dus!!)

LET OP VRIJ SPELEN:
Iedereen dient digitaal een baan te reserveren via de KNLTB ClubApp. Ga op je telefoon of tablet naar de App Store of Google Play en zoek naar KNLTB CLUB APP.

Klik hier voor verdere instructies!! Vanaf maandagochtend is dan de mogelijkheid om een tijdslot/baan te reserveren. Zo heeft iedereen overzichtelijk wanneer er vrij getennist kan worden, staan we niet met z’n allen om het inhangbord op de tennisclub te draaien (op een halve meter afstand i.p.v. de anderhalve) en hebben we als Bestuur (en Overheid) ook prima zicht op de situatie.

Voor vragen en of onduidelijkheden zijn Kim Collaris (06-2648 8126) en Bart Nievelstein
(06-2943 8008) jullie aanspreekpunt!! Dus aarzel niet, als iets onduidelijk is of niet lukt (ClubApp bijvoorbeeld)!! Ook als je je wilt opgeven als Vrijwilliger (Toezichthouder) op een bepaald dagdeel, meld je dan, waarvoor dank alvast.

Als we ons allen aan bovenstaande houden, bestaat de mogelijkheid dat we vanaf 1 juni mogen opschalen, o.a. dat de Volwassenen met 4 spelers op één baan kunnen spelen! Voorts is er ook nog overleg m.b.t. het eventueel openstellen van terras en/of kantine, onder de strikte voorwaarden zoals deze gelden voor de horeca. Maar goed, dat is voor nu niet aan de orde, dus ik zou nogmaals willen zeggen en stellen: Zorg er samen voor dat we bovenstaande richtlijnen MET Z’N ALLEN goed uitvoeren, zodat we stap voor stap weer komen naar dat we zijn: de gezelligste club van het Zuiden!! Want TV UOW, dat zijn en maken we samen.

Zie ook de ALGEMENE RICHTLIJNEN en de Veel gestelde vragen!!

Ik wens jullie veel wijsheid, maar vooral weer veel tennisplezier. Het vergt van ons allemaal enige aanpassing, maar we gaan dit varkentje samen wassen (en wel thuis, wat de douches op de club zijn gesloten). En zoals eerder gezegd, mailen mogen jullie mij ook te allen tijde. Maar een beller = sneller.


Met sportieve groet,
Namens het Bestuur

Bart Nievelstein
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

poster knltb met richtlijnen tvuow

 

 

tvuow hieralleenpinnen

knltb dunlop fort max tp

Meld je aan!

button tvuow bardienst s

iva instructie verantwoord alcohol schenken

button tvuow bardienst

Hoofdsponsoren

tvuow hoofdsponsor glashandel van ooyen

tvuow hoofdsponsor plus wetzels

tvuow hoofdsponsor tandarts genders

tvuow hoofdsponsor fysio fit terwaerden

tvuow hoofdsponsor dierenkliniek landgraaf

footer tvuow logoTENNISVERENIGING
Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf
(045) 531 08 72
info@tennisuow.nl

Verenigingsnr: 40840

Volg ons ook via:

knltb footer