header0001 header0002 header0003

Noteer alvast de 4 KNLTB toernooien bij Tennisvereniging Ubach over Worms!

button wtf
9-17
juni

button omt
18-24
juni

button hmt volg
6-14

oktober

button ljtc volgen
15-20

oktober

Toernooien

TV Ubach over Worms organiseert jaarlijks vier officiële KNLTB tennistoernooien, voor iedere (leeftijd)categorie is er wat wils. Zo starten we jaarlijks in de tweede week van juni met het Waubachs Tennis Feest, al beter bekend als het WTF. Dit 17+ toernooi bestaat inmiddels meer dan vijf jaar en is al uitgegroeid tot een geliefd toernooi voor spelers en toeschouwers. Er wordt gespeeld in alle speelsterktes in de single, dubbel en mixdubbel.

Direct de week na het WTF volgt het Oude Mijnstreek Toernooi, oftewel het OMT. Dit meer dan 25 jaar oude tennistoernooi is voor menig tennisser traditie! Dit 30+/45+ toernooi wordt gespeeld in de speelsterktes 5 t/m 8 in dubbel en mixdubbel.

Begin oktober vindt het Herfst Mix Toernooi (HMT) plaats. En als laatste organiseren we ook nog een Jeugdtoernooi, het LJT. Dit staat voor het Rabobank Parkstad Limburg Landgraaf Jeugd Toernooi en wordt in oktober gespeeld, als afsluiting van het zomerseizoen alsmede de Finales en Prijsuitreiking van de Masters!! Gespeeld wordt in de diverse leeftijdscategorieën tot 18 jaar.

Al onze toernooien hebben een aparte pagina waarop alle informatie, met o.a. de mogelijkheid tot online inschrijven, omtrent het evenement te vinden is!!

Ga direct naar de site van de KNLTB


logo-knltb

Log in op 'Mijn KNLTB'


mijn-knltb

Tennisvereniging Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf
(045) 531 08 72
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Verenigingsnummer: 40840