Informatie / Richtlijnen start trainingen Jeugd

Beste TV UoW’ers,

Beste leden, ouders en vrienden van onze vereniging,

Hopelijk gaat het éénieder van jullie en je naasten goed!

Vorige week heeft het kabinet een paar versoepelingen van de maatregelen afgekondigd, waarbij ook de (tennis)sport ter sprake kwam. De jeugd mag weer langzaam en voorzichtig van start, oftewel morgen woensdag 29 april!! Wij hebben er als vereniging voor gekozen om alleen de trainingen van de jeugd weer op te starten, dus niet het vrij tennissen!! Dit om onnodige drukte op ons Tennispark te (ver)mijden, zodat er niet een onoverzichtelijke situatie ontstaat met alle gevolgen van dien.

De jeugd en/of ouders hebben inmiddels van onze trainer Bryan de informatie gekregen m.b.t. de training(en), o.a. indelingen en tijden. In samenwerking met de Gemeente Landgraaf, de tennisbond KNLTB, overkoepelende organisatie NOC-NSF en de trainer hebben we een aantal richtlijnen opgesteld welke jullie in de bijlage vinden.

We doen als Bestuur een dringende oproep aan iedereen om het gezond verstand te gebruiken en je aan deze punten te houden. Voor jezelf, je medemens en de club! Daarbij wil ik hier alvast een belangrijk punt eruit halen: Volwassenen/Senioren oftewel ouders mogen zich NIET op ons Tennispark begeven. Dus breng je je kind(eren), zet deze dan 5 minuten voor aanvang van de training bij de toegangspoort af en rijdt weer (rustig) weg! Voor het ophalen geldt hetzelfde, ophalen voor de toegangspoort van de club en weer gelijk vertrekken. De Gemeente zal erop gaan handhaven, dus voor vereniging en jezelf dank alvast.

Het klinkt allemaal een beetje onvriendelijk, maar het is de realiteit waarin we leven helaas. Dus nogmaals dank voor jullie medewerking, lees de bijlage alsjeblieft aandachtig door, houdt jullie eraan en dan hopelijk daardoor tot snel als we ons allemaal weer mogen zien op o.a. ons Tennispark.

Heb je vragen, op- of aanmerkingen, dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Sportieve groet,
Namens het Bestuur

Bart Nievelstein
Voorzitter
06-29438008 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

tvuow hieralleenpinnen

knltb dunlop fort max tp

Meld je aan!

button tvuow bardienst s

iva instructie verantwoord alcohol schenken

button tvuow bardienst

Hoofdsponsoren

tvuow hoofdsponsor glashandel van ooyen

tvuow hoofdsponsor plus wetzels

tvuow hoofdsponsor tandarts genders

tvuow hoofdsponsor fysio fit terwaerden

tvuow hoofdsponsor dierenkliniek landgraaf

footer tvuow logoTENNISVERENIGING
Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf
(045) 531 08 72
info@tennisuow.nl

Verenigingsnr: 40840

Volg ons ook via:

knltb footer