header0001 header0002 header0003

Sponsoring

Ons doel is om de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van de vereniging. Dit alles in het kader van prestatie/tegenprestatie. De prestatie van een sponsor kan financieel of materieel van aard zijn, waartegenover de vereniging de communicatie van de sponsornaam, in overeenstemming met de gemaakte afspraken, zo goed mogelijk zal behartigen.

Het mogelijke resultaat voor u als sponsor is:

  • verhoging van de naamsbekendheid
  • imagoverbetering of imagoverandering
  • omzetvergroting

Naast de publiciteit en naamsbekendheid zorgt de uitstraling van de sport voor een sportief, dynamisch en jong imago.

Als vereniging zijn de inkomsten van u als mogelijke sponsor van groot belang. Het stelt ons in staat om investeringen te kunnen doen die de toekomst en het voortbestaan van de vereniging kunnen garanderen. Naast het reguliere onderhoud van de tennisbanen, de materialen welke nodig zijn om activiteiten en toernooien te organiseren, richten wij ons in het bijzonder op de jeugd. Door de jeugd enthousiast te maken voor de tennissport willen wij ons ledenaantal vergroten zodat wij een tennisvereniging blijven voor jong en oud!

Sponsoren kunnen op diverse manieren hun bedrijfsnaam naar buiten brengen. Zie ‘Sponsormogelijkheden’ voor de beschikbare Sponsor- en Toernooipakketten. Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een pakket hetgeen diverse bijkomende voordelen biedt zoals het bijwonen van sponsoractiviteiten welke wij jaarlijks organiseren met als doel de vereniging en sponsoren bij elkaar te brengen om saamhorigheid te creëren. Uiteraard is het ook mogelijk om afspraken op maat te maken.

 

 Hoofdsponsoren 'Ace'
sponsor brandbier   sponsor uow allintennisacademy 300
     
sponsor ivossportshop   sponsor simons
     
sponsor cpfxl    

 

 

Ga direct naar de site van de KNLTB


logo-knltb

Log in op 'Mijn KNLTB'


mijn-knltb

Tennisvereniging Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf
(045) 531 08 72
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Verenigingsnummer: 40840