TV UoW - OPROEP!

  Nieuwsflash niet leesbaar, klik dan hier voor de webversie.  
 
--
   
header mail
 
  kalender 2017

Juli 2017

Blijf op de hoogte!

Voor deze maand willen we jullie weer attent maken op een aantal leuke activiteiten binnen onze tennisvereniging en jullie informeren over noemenswaardige zaken.

 

 
  ---  
kantine tvuow
 

OPROEP!


Beste Leden,

 

Via deze weg willen we jullie graag op de hoogte brengen van ’t feit dat we gisteren, maandag 10 juli en in goed overleg, afscheid genomen hebben van onze kantine exploitant Hans Muijen en zijn vrouw Jeannette. We hebben ze bedankt voor de anderhalf jaar dat ze onderdeel waren van onze tennisclub en alle goeds voor de toekomst gewenst. Dit komt voor veel leden zeer waarschijnlijk als een verrassing. Als jullie vragen hierover hebben dan kunnen jullie hiervoor terecht bij het bestuur.

 

Het streven van de tennisclub is onverminderd, om een ondernemer te vinden welke onze kantine exploiteert. En we zijn er ook zeker van dat dit gaat lukken, want er hebben zich nu al twee kandidaten bij ons gemeld. Zij zijn echter eerst op vakantie, hetgeen inhoud dat we de zomervakantie (om het zo te noemen) graag willen overbruggen met het draaien van kantinediensten door onze eigen leden. Dit betreft de werkdagen in de avonduren, van 19.00 uur tot uiterlijk 23.00 uur.

 

Help ons mee, en meld je bij Patrick Reining aan om een avond onze kantine draaiende te houden! Stuur een mail naar kantine@tennisuow.nl met je naam, telefoonnummer en e-mailadres plus de dag/dagen waarop je beschikbaar zou kunnen zijn.

 

Namens het Bestuur, maar zeker ook onze leden en gasten alvast bedankt voor jullie medewerking in dezen.

 

We houden jullie voorts op de hoogte van de stand van zaken m.b.t. de nieuwe kantinebeheerder. Als iemand een kandidaat exploitant of geïnteresseerde weet, breng ons dan graag in contact met deze persoon/personen!

 

Tot snel op ons Park.

 

Met sportieve groet,

 

Bart Nievelstein
Voorzitter

 
  ---  
 
 

Hoofdsponsoren

 
 

hoofdsponsoren tvuow

 
 
footer mailing
  Volg ons ook op facebook  
--
 
  Meld je hier af voor de Nieuwsflash