Tennistrainer

Beste leden van TV Ubach over Worms,

Ik ben Bryan Kerkhofs, 27 jaar en woonachtig in Brunssum.
Van jongs af aan ligt mijn passie bij de tennissport en geef ik met veel plezier en enthousiasme sinds 5 jaar sportlessen aan zowel jongeren als oudere doelgroepen. Het lesgeven heeft mij altijd goed bevallen, waardoor de keuze voor het volgen van de trainersopleiding niet moeilijk was.

Na het behaald hebben van mijn trainersdiploma A ben en zal ik mij altijd verder blijven profileren in het tennisvak. Ook de trainer B cursus heb ik volledig doorlopen en gehaald bij het CIOS, echter nog niet bij de bond volledig afgesloten.

profielfoto bryan kerkhofs 2017Ik ben sinds 2 april 2012 werkzaam bij TV Ubach over Worms te Landgraaf. Dit bevalt me vanaf dag 1 nog altijd super en ben zeker niet van plan om hier op kort termijn weg te gaan. TV Ubach over Worms is een gezellige club met vele activiteiten welke door een goede bezetting altijd geslaagd zijn. Daarnaast zijn er ook veel actieve leden welke graag les nemen om hun tennisspel te bevorderen. De jeugd leeft en blijft groeien wat voor de club natuurlijk erg belangrijk is.

Ik ben vanuit deze tennisvereniging vanaf het voorjaarseizoen 2014 gestart met mijn eigen tennisschool genaamd All-In Tennis Academy. Wij hebben een heel breed aanbod op tennisgebied. Van trainingen, coaching, begeleiding, mentale coaching, tenniskampen, tennisclinics, wedstrijddagen, evenementen (Roland Garros dagtrip) tot het verzorgen van het perfecte racket per individu met de meest geschikte snaar. Ook bent u voor alle tennisartikelen aan het juiste adres.

Wij als organisatie van de All-In Tennis Academy hebben als hoofddoel: Ieder individu op zijn eigen leeftijd en niveau tot het maximaal haalbare te brengen in een veilige en goede leeromgeving waarin plezier voorop staat. Plezier vinden wij het allerbelangrijkste om steeds weer gemotiveerd te zijn om progressie te boeken maar ook om het graag te blijven doen en elke keer met plezier er weer volledig voor te gaan.

De sleutelwoorden die wij als organisatie hanteren zijn de 3 P’s: Plezier, Perfectie en Progressie. Dat iedereen die kiest om gebruik te maken van een of meerdere van onze diensten, het perfecte aanbod krijgt, gekeken naar zijn eigen wensen en mogelijkheden. Wij vinden tactiek, techniek, mentaal en fysiek heel belangrijk binnen het aanleren en verbeteren van de speler/speelsters en ook onafscheidbaar van elkaar. Echter leggen wij extra nadruk op het mentale aspect binnen tennis omdat wij van mening zijn dat dit essentieel is op elk niveau om resultaten neer te zetten. Toch is een wedstrijd altijd geheel anders dan een training en ook elke wedstrijd heeft belangrijke momenten waarbij het mentale onmisbaar is. Hiermee leren omgaan en dus mentaal sterker worden, zal je een veel completere speler/speelster maken en voor je gehele tennisspel bevorderend zijn.

Wij zullen buiten de trainingen ons zoveel mogelijk betrekken bij activiteiten vanuit de club zoals gezellige clubavonden, sportdagen, toernooien; opening’s toernooi, 17+ toernooi, 30+ toernooi en dergelijke andere activiteiten.

Nog even kort iets over mijn eigen tennisachtergrond.
Ik ben op mijn vierde jaar begonnen bij LTV Elsloo. Sinds drie jaar lid bij BRZ te Beek. Naast het spelen van competitie schrijf ik mij in de zomer graag in voor toernooien. Speel competitie bij TV Ubach over Worms en vanaf het voorjaar 2014, een seizoen helaas, niet bij BRZ te Beek. Ik zag het vroeger als mijn sport, nu echt als mijn passie en elk moment op of naast de baan, geniet ik ervan.
Ik weet zeker dat we een leuke, pleziervolle en fantastische tijd tegemoet gaan! Daar hebben wij alle vertrouwen in. We zien ons snel op het park van Ubach over Worms!

Sportieve groeten,
Bryan Kerkhofs

 

header allintennisacademy 650

tvuow hieralleenpinnen

knltb dunlop fort max tp

Meld je aan!

button tvuow bardienst s

iva instructie verantwoord alcohol schenken

button tvuow bardienst

Hoofdsponsoren

tvuow hoofdsponsor glashandel van ooyen

tvuow hoofdsponsor plus wetzels

tvuow hoofdsponsor tandarts genders

tvuow hoofdsponsor fysio fit terwaerden

tvuow hoofdsponsor dierenkliniek landgraaf

footer tvuow logoTENNISVERENIGING
Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf
(045) 531 08 72
info@tennisuow.nl

Verenigingsnr: 40840

Volg ons ook via:

knltb footer