Informatie

Tennisvereniging Ubach over Worms is in 1971 opgericht. Het tennispark bevindt zich op het sportcomplex Ter Waerden, aan de rand van "Waubach".

oude tennisfoto algemeenDe vereniging beschikt over 6 verlichte tennisbanen, waarvan 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen. Op de kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden, zodat er (in tegenstelling tot andere tennisverenigingen in de regio) ook in de wintermaanden getennist kan worden. Normaliter loopt een tennisseizoen van april tot oktober, maar bij TV Ubach over Worms dus niet. In de wintermaanden is er volop bedrijvigheid, er wordt onder andere een interne wintercompetitie georganiseerd, een voetvolley competitie, de culinaire avond(en), een winterwandeling en zijn er Creatieve (thema-)avonden.

Op landelijk en provinciaal niveau neemt TV Ubach over Worms met 22 teams (maximale aantal!) deel aan de competitie van de KNLTB [Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond]. Deze wordt in de maanden april en mei gespeeld, vooral in het weekend.

Verder organiseren we jaarlijks maar liefst vier officiële KNLTB tennistoernooien voor alle leeftijdscategorieën én speelsterktes, te weten het Waubachs Tennis Feest 17+[WTF], het Oude Mijnstreek Toernooi 30+/45+ [OMT], het Landgraaf Jeugd Toernooi [LJT] en het Herfst Mix Toernooi [HMT]. Alle vier de toernooien genieten veel bekendheid in [Zuid-]Limburg en de Euregio.

Al met al ziet u: TV Ubach over Worms is een vereniging in beweging, waar jong en oud gezamelijk sportief bezig kan zijn met van tijd tot tijd leuke activiteiten op en buiten de tennisbaan. Ervaar het zélf!!

tvuow hieralleenpinnen

knltb dunlop fort max tp

Meld je aan!

button tvuow bardienst s