Coronavirus

UPDATE 15 oktober 2020!


Beste Leden en vrienden van de TV Ubach over Worms,

Na een intens voorjaar door het Corona-virus, ook qua informeren en de perfecte uitvoering van jullie, onze leden, is het helaas noodzakelijk dat we ons als Bestuur weer (vaker) zullen melden inzake de actueel geldende maatregelen. Nogmaals, eerst een dankwoord aan al onze vrijwilligers dit jaar! Het lastige voorjaar met zijn beperkingen, maar zeker ook de mooie zomer waarin we zo goed en kwaad als het ging vele gezellige tennisavonden gehad hebben, maar ook het Waubachs Mix Toernooi en enkele gezellige evenementjes georganiseerd hebben!! Daarin dus ook een compliment en dankjewel voor alle deelnemers hieraan!!

Echter zijn deze tijden weer voorbij na de nieuwe maatregelen welke deze week bekend zijn gemaakt. Het positieve nieuws is, dat er gesport mag worden!! Echter met een aantal beperkingen die ik jullie graag even opsom. Voorts staat onderaan deze informatie een link naar de website van de Tennisbond waar e.e.a. ook nog eens uitgelegd wordt:

  1. De BASISREGEL voor alles is en blijft: HOUDT 1,5 METER AFSTAND VAN ELKAAR !! !! !!
  2. Ontsmettingsmiddel staat weer direct achter hoofdingang, dus was je handen bij binnenkomst
  3. De COMPETITIE is per direct beëindigd voor zowel Jeugd als Volwassenen
  4. De TRAININGEN gaan door, voor de Jeugd t/m 18 jaar zonder restricties, voor Volwassen maximaal 4 personen per tennisbaan (excl. de Trainer) met inachtneming van Punt 1.
  5. VRIJSPELEN mag, inclusief dubbelen, met inachtneming van Punt 1. (dus wissel bijv. van kant met de klok mee, ga niet samen op een bankje zitten, etc.)
  6. Douches en kleedkamers zijn gesloten, de toiletten voor de hoge nood gewoon geopend (houdt ’t netjes, ondanks dat onze poetsvrouw deze periode gewoon doorwerkt, ter info J)
  7. Publiek en/of ouders zijn niet toegestaan, ook niet tijdens de trainingen. Na afloop sporten het Tennispark gelijk verlaten

Vrijspelen kan gedurende de hele winter sowieso overdag, en in de avonduren van maandag t/m vrijdag als er tennistraining is (LED-verlichting aan)!! De Heren- en Damesavond kunnen dus op respectievelijk de dinsdag- en woensdagavond doorgaan, zolang het weer het toelaat natuurlijk! Alle andere Evenementen in de maand November zijn afgelast helaas, dus géén Bocktoernooi, Pokertoernooi en Bierproeverij met Biersommelier Wim Eussen (van Brouwerij Rolduc). M.b.t. de PUBQUIZ is de organisatie drukdoende om uit te zoeken of deze online kan plaatsvinden, oftewel in groepjes van 4 van huis uit (da’s mooi volgens de geldende regels), de informatie volgt snel!!

In deze periode gaan we niet terug naar het digitaal reserveren van een tennisbaan op afstand, dat kan gewoon terplekke. We waren sowieso, en zijn nu versneld van plan het Inhangbord te verplaatsen van onder het afdak naar de Hoofdingang (voor het “perkje”). Praktisch handiger, blikvanger en overzichtelijker en in deze periode ook beter qua ruimte/doorstroom!!

Tja, ook wij moeten dus weer een beroep doen op jullie, met al deze regeltjes, maar buiten ’t feit dat het nu eenmaal zo is alvast een hartelijk DANKJEWEL voor jullie medewerking in dezen. Laten we met z’n allen ervoor zorgen, en hopen, dat het snel weer de goede kant op gaat en we snel weer met leuker nieuws kunnen komen met bijvoorbeeld datums van (in te halen) activiteiten en evenementjes.

Maar eerst eens gewoon lekker tennissen en trainen, waarbij ik iedereen veel plezier wens!

Zoals ook nu weer, heeft iemand vragen, opmerkingen, tips of weet ik wat ook? Jullie weten me te vinden via mail, app of old skool bellen J Want TV UOW, dat zijn we samen!!

Kijk ook op deze link van de knltb  voor hetgeen de Tennisbond opgesteld heeft.

 

Sportieve groet,
Namens het Bestuur

Bart Nievelstein
Voorzitter

 

 

coronavirus rijksoverheid

 

tvuow hieralleenpinnen

knltb dunlop fort max tp

Meld je aan!

button tvuow bardienst s

iva instructie verantwoord alcohol schenken

button tvuow bardienst

Hoofdsponsoren

tvuow hoofdsponsor brand bier web

tvuow hoofdsponsor allintennisacademy web

tvuow hoofdsponsor ivo sportshop simpelveld web

tvuow hoofdsponsor simons makelaardij assurantien web

tvuow hoofdsponsor cpfxl drukwerk web

tvuow hoofdsponsor geurts partners

footer tvuow logoTENNISVERENIGING
Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf
(045) 531 08 72
info@tennisuow.nl

Verenigingsnr: 40840

Volg ons ook via:

knltb footer