Beleidsplan

beleidsplan 2015

 

Het huidige beleidsplan 2012-2015 is grotendeels uitgevoerd en had een looptijd tot 2015. Daarover is in het verleden steeds gerapporteerd in de Algemene Ledenvergadering, het hoogste orgaan van onze vereniging.

Naast het niet meer actueel zijn van het huidige beleidsplan, waarvan overigens vrijwel alle zaken zijn uitgevoerd, zijn er ook, gedurende de zittingstermijn van het dagelijks bestuur, dermate vele en diverse zaken gebeurd die het noodzakelijk maken te gaan besturen met een nieuw beleidsplan.
Omdat dit het 2e beleidsplan van de vereniging is heeft de Projectmanager gekozen voor de naam “2 en nu naar 2020 en verder”.

Tijdens de Dagelijks Bestuur vergadering van 5 oktober 2015 werd de volgende opdracht aan Ger Schuurbiers gegeven: “We maken van het vervaardigen van het beleidsplan een project.” Ger wordt de Projectmanager. De volgende opdracht werd aan hem geformuleerd: “Maak vóór februari 2016 een concept beleidsplan 2016-2020 en verder dat in de ALV van 2016 kan worden afgestemd en rapporteer hierover maandelijks in het dagelijks bestuur.
Het resultaat van dat project is neergelegd in dit beleidsplan.

Dit plan dient aan alle leden van de vereniging, maar ook aan de Stichting Beheer Tennispark Terwaerden, de Stichting Terwaerden, de gemeente Landgraaf, het Huis voor de Sport duidelijkheid te verschaffen inzake de structuur de visie en de doelstelling van de Tennisvereniging Ubach over Worms.

pdf icon
Klik hier om het beleidsplan te bekijken.

tvuow hieralleenpinnen

knltb dunlop fort max tp

Meld je aan!

button tvuow bardienst s

iva instructie verantwoord alcohol schenken

button tvuow bardienst

Hoofdsponsoren

tvuow hoofdsponsor glashandel van ooyen

tvuow hoofdsponsor plus wetzels

tvuow hoofdsponsor tandarts genders

tvuow hoofdsponsor fysio fit terwaerden

tvuow hoofdsponsor dierenkliniek landgraaf

footer tvuow logoTENNISVERENIGING
Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf
(045) 531 08 72
info@tennisuow.nl

Verenigingsnr: 40840

Volg ons ook via:

knltb footer