Informatie

Tennisvereniging Ubach over Worms is in 1971 opgericht. Het tennispark bevindt zich op het sportcomplex Ter Waerden, aan de rand van "Waubach".

oude tennisfoto algemeenDe vereniging beschikt over 6 verlichte tennisbanen, waarvan 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen. Op de kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden, zodat er (in tegenstelling tot andere tennisverenigingen in de regio) ook in de wintermaanden getennist kan worden. Normaliter loopt een tennisseizoen van april tot oktober, maar bij TV Ubach over Worms dus niet. In de wintermaanden is er volop bedrijvigheid, er wordt onder andere een interne wintercompetitie georganiseerd, een voetvolley competitie, de culinaire avond(en), een winterwandeling en zijn er Creatieve (thema-)avonden.

Op landelijk en provinciaal niveau neemt TV Ubach over Worms met 22 teams (maximale aantal!) deel aan de competitie van de KNLTB [Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond]. Deze wordt in de maanden april en mei gespeeld, vooral in het weekend.

Verder organiseren we jaarlijks maar liefst vier officiële KNLTB tennistoernooien voor alle leeftijdscategorieën én speelsterktes, te weten het Waubachs Tennis Feest 17+[WTF], het Oude Mijnstreek Toernooi 30+/45+ [OMT], het Landgraaf Jeugd Toernooi [LJT] en het Herfst Mix Toernooi [HMT]. Alle vier de toernooien genieten veel bekendheid in [Zuid-]Limburg en de Euregio.

Al met al ziet u: TV Ubach over Worms is een vereniging in beweging, waar jong en oud gezamelijk sportief bezig kan zijn met van tijd tot tijd leuke activiteiten op en buiten de tennisbaan. Ervaar het zélf!!

 

Aanmelden

Bij TV Ubach over Worms kun je 10 maanden per jaar tennissen, dit in tegen stelling tot de overige verenigingen in de regio. Daar kun je hoogstens 7 maanden op de banen terecht. In de wintermaanden (van oktober t/m maart) is de kantine altijd geopend op maandag, woensdag en donderdag. Tevens zijn er diverse "winteractiviteiten" (o.a. Maandagavond = Tennisavond voor iedereen), dus houdt de internetsite goed in de gaten!!

Contributie (van april t/m maart)

Senioren (wordt in 2019, 18 jaar of ouder): € 140,-
Junioren (is op 31 december 2019, 17 jaar of jonger): € 65,-
Slapend lidmaatschap: zonder / met lidmaatschap KNLTB: € 20,00 / 35,00

Voor nieuwe leden, die 18 jaar of ouder zijn, geldt voor het eerste lidmaatschapsjaar een gereduceerd tarief. Dit is € 75,00**.
Personen die na 1 oktober lid worden betalen € 30,00 voor de rest van het seizoen en € 75,00** voor het daarop volgend seizoen.

Nieuwe leden, jonger dan 18 jaar betalen het eerste jaar een gereduceerd tarief van € 40,00**.
Nieuwe leden, jonger dan 18 jaar die na 1 oktober lid worden betalen voor de rest van het seizoen € 20,00 en € 40,00** voor het daarop volgend seizoen.
Voor een lidmaatschap na 1 april dient een evenredig deel betaald te worden.

Voor gezinnen, waar meer dan 2 personen actief lid zijn, gelden de volgende kortingen:

2018 tarieven contributie

* Onder voorbehoud en indien er geen algemene contributie verhoging plaats vindt.
** Indien men de laastse 3 seizoenen geen lid is geweest.

Enkele huisregels

  • Afmelden lidmaatschap voor het volgende seizoen (april tot april) dient altijd voor 31 december te gebeuren.
  • Junioren mogen door de week tot 20:00 uur gebruik maken van de tennisbanen. Junioren mogen wel gebruik maken van de tennisbanen als deze door de week na 20:00 uur niet door Senioren bezet zijn en op vrijdag na 20:00 uur.
  • Inhangen van het ledenpasje tijdens het tennissen is verplicht. (Behalve tijdens activiteiten).
  • Het inhangen van het ledenpasje op het kunstgras staat los van het inhangen op de gravelbanen. Als alle spelers gelijktijdig zijn begonnen, worden de enkelspelers als eerste afgelost. Daarna de dubbelspelers te beginnen vanaf baan 1.
  • De contributie kan alleen via automatische incasso in één of drie termijnen voldaan worden.

 

Aanmeldingsformulier TV Ubach over Worms

 

Aanmeldingsformulier TV Ubach over Worms


Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.
Van de Ledenadministratie ontvang je daarna een machtigingsformulier; de contributie kan namelijk alleen via incasso betaald worden. Je kunt aangeven of je in 1 of 3 maandelijkse termijnen wilt betalen. Het ingevulde machtigingsformulier stuur je terug naar de Ledenadministratie, samen met een pasfoto, als het digitaal insturen van de pasfoto niet lukt.

Alle velden met een * zijn verplicht!
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Vul je voornaam in.

Vul het tussenvoegsel in.

Vul je achternaam in.

- - Ongeldige invoer

Vul de straatnaam in.

Vul het huisnummer in.

Vul de postcode in.

Vul de woonplaats in.

Vul een telefoonnummer in.

Vul een telefoonnummer in.

Vul een geldig e-mailadres in.

Pasfoto niet correct.

Foto (.JPG-bestand met 300 DPI) moet kleiner dan 5Mb zijn.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


(Je ontvangt een kopie van de aanmelding in je mailbox.)

Indien je géén bevestigingsmail hebt ontvangen, en géén reactie van de Ledenadministratie binnen 2 dagen hebt gekregen, neem dan zelf even contact met de Ledenadministratie op.
Bel (06) 428 28 104 of mail naar ledenadministratie@tennisuow.nl

 

Beleidsplan

beleidsplan 2015

 

Het huidige beleidsplan 2012-2015 is grotendeels uitgevoerd en had een looptijd tot 2015. Daarover is in het verleden steeds gerapporteerd in de Algemene Ledenvergadering, het hoogste orgaan van onze vereniging.

Naast het niet meer actueel zijn van het huidige beleidsplan, waarvan overigens vrijwel alle zaken zijn uitgevoerd, zijn er ook, gedurende de zittingstermijn van het dagelijks bestuur, dermate vele en diverse zaken gebeurd die het noodzakelijk maken te gaan besturen met een nieuw beleidsplan.
Omdat dit het 2e beleidsplan van de vereniging is heeft de Projectmanager gekozen voor de naam “2 en nu naar 2020 en verder”.

Tijdens de Dagelijks Bestuur vergadering van 5 oktober 2015 werd de volgende opdracht aan Ger Schuurbiers gegeven: “We maken van het vervaardigen van het beleidsplan een project.” Ger wordt de Projectmanager. De volgende opdracht werd aan hem geformuleerd: “Maak vóór februari 2016 een concept beleidsplan 2016-2020 en verder dat in de ALV van 2016 kan worden afgestemd en rapporteer hierover maandelijks in het dagelijks bestuur.
Het resultaat van dat project is neergelegd in dit beleidsplan.

Dit plan dient aan alle leden van de vereniging, maar ook aan de Stichting Beheer Tennispark Terwaerden, de Stichting Terwaerden, de gemeente Landgraaf, het Huis voor de Sport duidelijkheid te verschaffen inzake de structuur de visie en de doelstelling van de Tennisvereniging Ubach over Worms.

pdf icon
Klik hier om het beleidsplan te bekijken.

Tennistrainer

Beste leden van TV Ubach over Worms,

Ik ben Bryan Kerkhofs, 25 jaar en woonachtig in Brunssum.
Van jongs af aan ligt mijn passie bij de tennissport en geef ik met veel plezier en enthousiasme sinds 5 jaar sportlessen aan zowel jongeren als oudere doelgroepen. Het lesgeven heeft mij altijd goed bevallen, waardoor de keuze voor het volgen van de trainersopleiding niet moeilijk was.

Na het behaald hebben van mijn trainersdiploma A ben en zal ik mij altijd verder blijven profileren in het tennisvak. Ook de trainer B cursus heb ik volledig doorlopen en gehaald bij het CIOS, echter nog niet bij de bond volledig afgesloten.

profielfoto bryan kerkhofs 2017Ik ben sinds 2 april 2012 werkzaam bij TV Ubach over Worms te Landgraaf. Dit bevalt me vanaf dag 1 nog altijd super en ben zeker niet van plan om hier op kort termijn weg te gaan. TV Ubach over Worms is een gezellige club met vele activiteiten welke door een goede bezetting altijd geslaagd zijn. Daarnaast zijn er ook veel actieve leden welke graag les nemen om hun tennisspel te bevorderen. De jeugd leeft en blijft groeien wat voor de club natuurlijk erg belangrijk is.

Ik ben vanuit deze tennisvereniging vanaf het voorjaarseizoen 2014 gestart met mijn eigen tennisschool genaamd All-In Tennis Academy. Wij hebben een heel breed aanbod op tennisgebied. Van trainingen, coaching, begeleiding, mentale coaching, tenniskampen, tennisclinics, wedstrijddagen, evenementen (Roland Garros dagtrip) tot het verzorgen van het perfecte racket per individu met de meest geschikte snaar. Ook bent u voor alle tennisartikelen aan het juiste adres.

Wij als organisatie van de All-In Tennis Academy hebben als hoofddoel: Ieder individu op zijn eigen leeftijd en niveau tot het maximaal haalbare te brengen in een veilige en goede leeromgeving waarin plezier voorop staat. Plezier vinden wij het allerbelangrijkste om steeds weer gemotiveerd te zijn om progressie te boeken maar ook om het graag te blijven doen en elke keer met plezier er weer volledig voor te gaan.

De sleutelwoorden die wij als organisatie hanteren zijn de 3 P’s: Plezier, Perfectie en Progressie. Dat iedereen die kiest om gebruik te maken van een of meerdere van onze diensten, het perfecte aanbod krijgt, gekeken naar zijn eigen wensen en mogelijkheden. Wij vinden tactiek, techniek, mentaal en fysiek heel belangrijk binnen het aanleren en verbeteren van de speler/speelsters en ook onafscheidbaar van elkaar. Echter leggen wij extra nadruk op het mentale aspect binnen tennis omdat wij van mening zijn dat dit essentieel is op elk niveau om resultaten neer te zetten. Toch is een wedstrijd altijd geheel anders dan een training en ook elke wedstrijd heeft belangrijke momenten waarbij het mentale onmisbaar is. Hiermee leren omgaan en dus mentaal sterker worden, zal je een veel completere speler/speelster maken en voor je gehele tennisspel bevorderend zijn.

Wij zullen buiten de trainingen ons zoveel mogelijk betrekken bij activiteiten vanuit de club zoals gezellige clubavonden, sportdagen, toernooien; opening’s toernooi, 17+ toernooi, 30+ toernooi en dergelijke andere activiteiten.

Nog even kort iets over mijn eigen tennisachtergrond.
Ik ben op mijn vierde jaar begonnen bij LTV Elsloo. Sinds drie jaar lid bij BRZ te Beek. Naast het spelen van competitie schrijf ik mij in de zomer graag in voor toernooien. Speel competitie bij TV Ubach over Worms en vanaf het voorjaar 2014, een seizoen helaas, niet bij BRZ te Beek. Ik zag het vroeger als mijn sport, nu echt als mijn passie en elk moment op of naast de baan, geniet ik ervan.
Ik weet zeker dat we een leuke, pleziervolle en fantastische tijd tegemoet gaan! Daar hebben wij alle vertrouwen in. We zien ons snel op het park van Ubach over Worms!

Sportieve groeten,
Bryan Kerkhofs

 

header allintennisacademy 650

Ons park

Ons park ligt in Landgraaf, even buiten de kern van Ubach over Worms.

Het adres is:
Sportlaan 1
6374 CM LANDGRAAF

Telefoon Clubhuis: (045) 531 08 72

Baansoorten:

  • 3 gravelbanen
  • 3 smashcourtbanen


Tevens aanwezig:

  • Mooie sanitaire voorzieningen
  • Oefenmuur
  • Speelhoek voor de kinderen

 

Luchtfoto van ons tennispark.

tvuow luchtfoto 2019

 

tvuow hieralleenpinnen

knltb dunlop fort max tp

Meld je aan!

button tvuow bardienst

iva instructie verantwoord alcohol schenken

Hoofdsponsoren

tvuow hoofdsponsor brand bier web

tvuow hoofdsponsor allintennisacademy web

tvuow hoofdsponsor ivo sportshop simpelveld web

tvuow hoofdsponsor simons makelaardij assurantien web

tvuow hoofdsponsor cpfxl drukwerk web

footer tvuow logoTENNISVERENIGING
Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf
(045) 531 08 72
info@tennisuow.nl

Verenigingsnr: 40840

Volg ons ook via:

knltb footer