In Memoriam

In Memoriam

UDO TER HAAR

9 augustus 1940 – 30 september 2019

Ons bereikte dinsdag jl. het trieste bericht dat ons lid Udo ter Haar maandagavond overleden is. Udo was meer dan 35 jaar lid van onze vereniging, en een verdiend tennisser. Het hele gezin overigens, want ook Gertrud, Hennie en Belinda hadden gevoel voor het spelletje. En naast gevoel was Udo een sterke man, want vele lichamelijke ongemakken en tegenslagen kwam hij te boven, met als grootste slag het plotselinge overlijden van zijn dochter Belinda drie jaar geleden. De laatste jaren fietste hij z’n rondje, bezocht de tennisclub, keek naar competitie- en toernooiwedstrijden en hielp zijn jongens van de baancommissie op dinsdagochtend waar dat kon. Al was het maar een lekkere kop koffie zetten, Udo was er. En ook vroeger, naast het tennissen draaide hij kantinediensten, ook toen lekkere koffie serverende. Een echte vrijwilliger!

Met het overlijden van Udo ter Haar neemt de voltallige TV UoW familie afscheid van een veelzijdig en zeer gewaardeerd lid. We wensen vrouw Gertrud, zoon Hennie, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

De crematiedienst voor Udo ter Haar wordt gehouden op zaterdag 5 oktober om 13:00 uur in de aula van het Crematorium Schifferheide te Kerkrade.

 

udo ter haar

tvuow hieralleenpinnen

knltb dunlop fort max tp

Meld je aan!

button tvuow bardienst s

iva instructie verantwoord alcohol schenken

button tvuow bardienst

Hoofdsponsoren

tvuow hoofdsponsor glashandel van ooyen

tvuow hoofdsponsor plus wetzels

tvuow hoofdsponsor tandarts genders

tvuow hoofdsponsor fysio fit terwaerden

tvuow hoofdsponsor dierenkliniek landgraaf

footer tvuow logoTENNISVERENIGING
Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf
(045) 531 08 72
info@tennisuow.nl

Verenigingsnr: 40840

Volg ons ook via:

knltb footer