Intern OMT

Wedstrijden vanaf 16 jaar


Normaal gesproken zouden we dit jaar op 20 en 21 juni de finales van het OMT spelen, maar helaas loopt dit jaar alles anders. Om dit weekend niet helemaal onopgemerkt voorbij te laten gaan, willen we toch wat leuks organiseren dat past binnen de beperkingen die opgelegd zijn. De kantine is nog niet open, maar tennissen mag in ieder geval wel.

Op 20 en 21 juni kun je je daarom opgeven om een aantal wedstrijden te spelen tegen clubgenoten. Dat kan in de dubbel, mix of singel. Wij delen de wedstrijden in en een aantal dagen van te voren hoor je hoe laat je tegen wie mag spelen. We gaan er van uit dat je afhankelijk van het aantal deelnemers 2 tot 4 wedstrijden speelt in dit weekend. De wedstrijden gaan op tijd en duren 1 uur.

Op zondagavond houden we een digitale tombola via Facebook. Alle deelnemers spelen automatisch mee.

Wil je meespelen, geef je dan per mail op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef aan of je aanmeldt voor de singel of met welke partner je dubbelt. Ben je niet volledig beschikbaar van zaterdagmiddag tot en met zondag, zet het er dan ook even bij.
DOE DIT VÓÓR 17 JUNI.

Meespelen kan vanaf 16 jaar.

We vragen een kleine vergoeding van 1,- p.p. Om die reden vragen we je bij het aanmelden ook je telefoonnummer te vermelden, zodat we een tikkie kunnen sturen.

Zaterdag 20 juni vanaf 16 uur maakt Ike lekkere saté (om af te halen) en draait Dino zijn disco plaatjes. Tijdens dit evenement plannen we ook wedstrijden, dus hopelijk kunnen jullie swingen en tennissen tegelijk, aanmelden voor de saté kan bij Bart: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via app 06-29438008 (zie Facebook evenement “Saté menu de Lonny, muziek van Dinie).

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

tvuow hieralleenpinnen

knltb dunlop fort max tp

Meld je aan!

button tvuow bardienst s

iva instructie verantwoord alcohol schenken

button tvuow bardienst

Hoofdsponsoren

tvuow hoofdsponsor glashandel van ooyen

tvuow hoofdsponsor plus wetzels

tvuow hoofdsponsor tandarts genders

tvuow hoofdsponsor fysio fit terwaerden

tvuow hoofdsponsor dierenkliniek landgraaf

footer tvuow logoTENNISVERENIGING
Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf
(045) 531 08 72
info@tennisuow.nl

Verenigingsnr: 40840

Volg ons ook via:

knltb footer